vytal-badge-red-sqare

Dos and Dont`s - Den rigtige måde at håndtere vores Vytals på

23. maj 2023

Kom og vær med!

Download den gratis Vytal-app nu

Hvis du har spørgsmål, hjælper vores kundeserviceteam dig gerne. Vi har også en løsning til disse særlige tilfælde:

  • QR-koden er beskadiget eller mangler
    Returner venligst Vytal til vores partnere alligevel, men skriv derefter en e-mail til hallo@vytal.org med oplysninger om, hvor du gjorde dette, og hvad Vytal hedder. Vi vil derefter booke den manuelt.

  • Låget eller den nederste del er blevet væk
    I dette tilfælde vil vi kun opkræve halvdelen af købsprisen. Returner venligst den anden del og send os en e-mail med et foto og navnet på skålen til hallo@vytal.org

  • Vytal er gået i stykker
    Tjek venligst, at alt er OK med containeren, før du tager imod den, da den så bliver din ejendom. Hvis den går i stykker, bliver vi nødt til at opkræve betaling for den. 10 euro for en skål og 4 euro for en kop vil automatisk blive trukket fra din indbetalingsmetode ved slutningen af lejeperioden.

  • Partnerrestauranten nægter at tage mine Vytals tilbage
    Du kan se i appen, hvilke Vytals partneren accepterer. Hvis accept stadig nægtes, kan du rapportere dette direkte via hallo@vytal.org eller via appen (søg efter restauranten, og klik på de tre prikker i øverste højre hjørne). Så kontakter vi dig og ordner det.

Men det er kun undtagelsestilfælde, der ikke sker ofte. Hvis det sker, ved du nu, hvordan du skal håndtere det ;) I princippet er der ikke meget, du kan gøre forkert, når du har med vores Vytals at gøre. Bare behandl dem som dine egne, elskede genanvendelige beholdere, så længe du ejer dem. 

Husk: For hver Vytal, du returnerer, investerer du aktivt i et bæredygtigt alternativ til engangsplastik. Bliv en del af Vytal-familien, og form fremtiden sammen med vores mere end 330.000 app-brugere. 

Christina Berkele

Kunde- og partnersupportmedarbejder

Ingen varer fundet.
Til blogoversigten